| HSM ile ilgili görüşleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
'MuqiLanYusufGüney' ASHLEYFAN ♥ Administatör
Mesaj Sayısı : 2963 Yaş : 28 Nerden : baLıkesiR İş/Hobiler : judo and tea know do Lakap : Asİ Kişisel İleti : yusuF.m seni çok seFioRe...
seni iLk göRn kiŞi bnm...!
12 şuBaT 2oo8 işte o aN seNi qöRdm..!sana öLdm...
Seni SenDn çok seFioRe...[muqiŞh&yusuF] кιм тανѕιує єттι؟ : : nazlı.mm Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: HSM ile ilgili görüşleri Salı Şub. 10, 2009 5:12 pm | |
| ''High School Musical'ekibi mükemmel insanlardan oluşuyor.Kurduğumuz iletişim harika..
Bol bol dans edip şarkılar söylemekte çok zevkli yakın zamanda filmin 3.bölümü çekilecek.Arkadaşlarımla bir araya gelip aynı ortamı birkez daha solumayı iple çekiyorum.
Çalışmayı çok seviyorum.Son aldığım film ''Hairspray'' oldu.
hani şu Jonh travolta'nın kadın kılığında olduğu film
Bir tür Elvis Presley taklidi olan bir delikanlıyı canlandırıyorum. Çekimlerde müthiş eğlendik.Tabi ki filmlerde ve dizilerde de oynuyorum .Ama benim asıl aşkım''MÜZİKAL''.
Güne uzun bir koşuyla başlıyorum.
Sevdiğim şeyler zaten uçuk -kaçık değildir.Sıradan bir insanım, kimseden farkım yok.Burnu havada insanlardanda hiç hoşlanmam. | |
|
| |
Qc€An¨¨ ASHLEYFAN ♥ Site Lady
Mesaj Sayısı : 2049 Nerden : İstanbul =) İş/Hobiler : To Listen To Music... Lakap : Qc€An¨¨>>BuTTerFly Kişisel İleti : - кιм тανѕιує єттι؟ : : Kübra*m tavsiye etti =) Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri Salı Şub. 10, 2009 5:28 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2963 Yaş : 28 Nerden : baLıkesiR İş/Hobiler : judo and tea know do Lakap : Asİ Kişisel İleti : yusuF.m seni çok seFioRe...
Seni SenDn çok seFioRe...[muqiŞh&yusuF] кιм тανѕιує єттι؟ : : nazlı.mm Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri Salı Şub. 10, 2009 6:01 pm | |
| | |
|
| |
april ASHLEYFAN ♥ Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 850 Yaş : 29 Nerden : ist. İş/Hobiler : saanee :D Lakap : yok :D Kişisel İleti : ~~~RoBeRt PaTTiNsOn~~~ кιм тανѕιує єттι؟ : : başka bir siteden buldum Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri Paz Mart 01, 2009 11:29 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri Perş. Mart 05, 2009 11:08 pm | |
| | |
|
| |
AsHlEy ASHLEYFAN ♥ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 202 Nerden : sananee Lakap : ashleyci кιм тανѕιує єттι؟ : : bir siteden Kayıt tarihi : 25/04/09
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri C.tesi Nis. 25, 2009 1:15 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri C.tesi Nis. 25, 2009 1:22 pm | |
| önemSz tatLm..! payLaşım yaPmk göRevimiZ…! | |
|
| |
LoveLy' ASHLEYFAN ♥ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Lakap : WampireLLa - Arev-q кιм тανѕιує єттι؟ : : NazLı Kayıt tarihi : 29/10/09
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri Paz Kas. 01, 2009 10:33 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: HSM ile ilgili görüşleri Salı Kas. 03, 2009 7:40 pm | |
| | |
|
| |
| HSM ile ilgili görüşleri | |
|