| Röportaj | |
|
+2Qc€An¨¨ 'MuqiLanYusufGüney' 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
'MuqiLanYusufGüney' ASHLEYFAN ♥ Administatör
Mesaj Sayısı : 2963 Yaş : 28 Nerden : baLıkesiR İş/Hobiler : judo and tea know do Lakap : Asİ Kişisel İleti : yusuF.m seni çok seFioRe...
seni iLk göRn kiŞi bnm...!
12 şuBaT 2oo8 işte o aN seNi qöRdm..!sana öLdm...
Seni SenDn çok seFioRe...[muqiŞh&yusuF] кιм тανѕιує єттι؟ : : nazlı.mm Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Röportaj Salı Şub. 10, 2009 5:15 pm | |
| Bravo:Sadece bize söyleyin!Yine soruyorum,siz birliktesiniz bu doğru mu? Vanessa:Ehm,evet! Bravo:Bazı söylentiler çıktı,Zac’ın Hairspray’in oyuncularından Nikki Blonksy'a aşık oldu gibi? Zac:Bu inanılmaz bir şey,buna benzer dedikodular çok hızla yayıldı,Nikki ve ben “Hairspray” setinde çok iyi vakit geçirdik,çok hoş biri ama o da açıkladı,o benim sevgilim değil! Bravo:İlk aşık olduğunuz kişi kimdi? Zac:Galiba..Emin değilim ama ilk kız arkadaşım ilk okuldayken olmuştu sanırım..Gerçekten tatlı bir kızdı..Sanırım ben daha çok küçükken kızlarla ilişki kurmaya başalmışım(Gülerler) Vanessa:Benim de aynı zamanlarda erkek arkadaşlarım oldu..Nedenini bilmiyorum?Ama erkeklerle flört etmek eğlenceliydi! Bravo:Zac,Vanessanın en çok sevdiğin özelliği nedir? Zac inanılmaz biri,onunlayken gülebiliyorum,ve hep eğlendiğim şeylerden konuşabiliyorum! O sadece hoş bir kız değil,ama ayrıca çok seksi ve imrenilebilecek kadın! Bravo:İkiniz arasında ilk bağlanma ne zaman başladı? Vanessa:Biz ilk HSM 1 de karşılaştık ve ilk o zaman birbirimizi tanıdık.Yönetmen bizi bir araya getirdi ve ilk düet olan şarkıyı söyletti,çünkü bizim aramızda iyi bir kimya olduğunu düşünmüş!Ve ben onu sadece o zaman anlayabildim!Zac ile film çekmek çok büyük bir şey!Biz birbirimiz o zaman anlamaya başladık! Zac:Vanessa ilk andan itibaren gözlerimi yakaladı!O diğer tüm kızlardan daha çok parlar,o büyük bir karaktere sahip! Bravo:İkinizde de aynı yüzükler var,bu bir kaza değil.Doğru mu? Zac ürüst olmak gerek:Biz bir sözlenmedik! Vanessa nlar dostluk yüzüklerimiz. Zac:Evlenmek için daha çok genciz.İleride ne olacağını bilemeyiz biz şimdi sadece aşığız. Bravo:Vanessa,Zac’ı bayan hayranlarından hiç kıskanmıyor musun? Vanessa:Hayır,ben mutluyum o çok popüler biri,bunu hak ediyor.Kızları anlayabiliyorum onu dışarıda gördüklerinde gözlerini onun olduğu yöne çeviriyorlar..Bende,onların yerinde olsam onu görür görmez çığlık atmaya başlardım!(Gülerler) Bravo:Vanessa,Zac’ın Rolling-Stone dergisindeki kapak remi hakkında ne düşünüyorsun? Vanessa:Ben Zac’ın o resimde çok sıcak göründüğünü düşünüyorum!Ve böyle düşünen tek kız ben değilim! Zac:Benimle bu kapak resminin hikayesini nasıl planladıklarına inanamazsınız!Genellikle top starlar öyle bir kapağa sahip olurlar! Vanessa:Zac sen bir top starsın bunu başardın!(Gülerler) Bravo:Hsm 2 Almanya da disney chanelde yayınlanacak,film mutlu sonla bitiyor mu? Zac:Troy akıllı biri,Sevgilisinin onun için neden bahsettiğini bilir!(Zac Vanessaya bakar ve göz kırpar) Vanessa: (O da Zac’a göz kırpar)Öyle olmasını umut ediyorum! | |
|
| |
Qc€An¨¨ ASHLEYFAN ♥ Site Lady
Mesaj Sayısı : 2049 Nerden : İstanbul =) İş/Hobiler : To Listen To Music... Lakap : Qc€An¨¨>>BuTTerFly Kişisel İleti : - кιм тανѕιує єттι؟ : : Kübra*m tavsiye etti =) Kayıt tarihi : 01/02/09
| Konu: Geri: Röportaj Salı Şub. 10, 2009 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2963 Yaş : 28 Nerden : baLıkesiR İş/Hobiler : judo and tea know do Lakap : Asİ Kişisel İleti : yusuF.m seni çok seFioRe...
Seni SenDn çok seFioRe...[muqiŞh&yusuF] кιм тανѕιує єттι؟ : : nazlı.mm Kayıt tarihi : 30/01/09
| Konu: Geri: Röportaj Salı Şub. 10, 2009 6:02 pm | |
| | |
|
| |
AshLey*yqmR ASHLEYFAN ♥ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 28 Nerden : İst. İş/Hobiler : QitaR-pc Lakap : dLoo кιм тανѕιує єттι؟ : : admin sanıRsam =) Kayıt tarihi : 06/02/09
| Konu: Geri: Röportaj Salı Şub. 10, 2009 7:05 pm | |
| - |qİzEm| demiş ki:
- sağol..
| |
|
| |
| Konu: Geri: Röportaj Çarş. Şub. 11, 2009 7:50 pm | |
| | |
|
| |
april ASHLEYFAN ♥ Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 850 Yaş : 29 Nerden : ist. İş/Hobiler : saanee :D Lakap : yok :D Kişisel İleti : ~~~RoBeRt PaTTiNsOn~~~ кιм тανѕιує єттι؟ : : başka bir siteden buldum Kayıt tarihi : 01/03/09
| Konu: Geri: Röportaj Paz Mart 01, 2009 11:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Röportaj Perş. Mart 05, 2009 11:08 pm | |
| | |
|
| |
AsHlEy ASHLEYFAN ♥ Aktif Üye
Mesaj Sayısı : 202 Nerden : sananee Lakap : ashleyci кιм тανѕιує єттι؟ : : bir siteden Kayıt tarihi : 25/04/09
| Konu: Geri: Röportaj C.tesi Nis. 25, 2009 1:15 pm | |
| röpörtaj için teşekkürler | |
|
| |
| Konu: Geri: Röportaj C.tesi Nis. 25, 2009 1:22 pm | |
| önemSz tatLm..! payLaşım yaPmk göRevimiZ…! | |
|
| |
LoveLy' ASHLEYFAN ♥ Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 24 Nerden : Pc ßa$ınDan...xD [İst.!] Lakap : WampireLLa - Arev-q кιм тανѕιує єттι؟ : : NazLı Kayıt tarihi : 29/10/09
| Konu: Geri: Röportaj Paz Kas. 01, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Röportaj Salı Kas. 03, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
| |
| Röportaj | |
|